Çamlık İlkokulu
İlkokul Cad.No.10 Çamlık/Derebucak/KONYA

Daha Kaliteli Eğitim,Daha Çok Başarı

MİSYON

Türk Milli Eğitim Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda; kaliteli eğitim almış, başarılı öğrenciler yetiştirmek....

BAŞARILAR

Okulumuzun Sportif faaliyetlerde ve bilimsel etkinlik ve projelerde birçok başarısı bulunmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Servis Bilgisi

Okula ait bir servis yoktur.Ortaokul ve lise kısmı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Derebucak ilçesine taşınmaktadır.

İlçe merkezine 15 km, Beyşehire 50km,İl merkezine 150 km uzaklıkta

İlkokul Cad. No:10 Çamlık/Derebucak/Konya

Şu anda sadece İlkokul Hizmet vermektedir.

Şu anda sadece İlkokul Hizmet vermektedir.Projeleri ilkokulumuz yapmıştır.

Sportif Etkinlikler

Basketbol,futbol,halı saha turnuvası,satranç,mangala gibi akıl zeka oyunları gibi branşlarda il- ilçe birincilikleri ile ikinci ve üçüncülüklerin yanı sıra çevre ilçe birincilikleride bulunmaktadır.İstiklal Marşı okuma yarışmalarındada birincilikleri bulunmaktadır.2024 yılında Derebucak Zeka Oyunları turnuvasında bir öğrencimiz 1. , 2 öğrencimiz 2. Ve 1 öğrencimiz 3. olmuştur. 23 Nisan Resim yarışmasında bir öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur.

Bilimsel Etkinlikler

TÜBİTAK 4006 Bilim projesini yürütmüştür.Bilimsel farklı projelerde görevler almıştır.

Proje Çalışmaları

2020-2021 Eğitim öğretim yılında E-Twining projesini başarı ile tamamlamıştır ve belgesini almıştır. Beslenme Dostu Okul Projesini başarı ile tamamlamıştır ve belgesini almıştır. Sıfır Atık projesini başarı ile tamamlamıştır ve belgesini almıştır. Okulum Temiz Projesini başarı ile tamamlamıştır ve belgesini almıştır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

2020-2021 Eğitim öğretim yılında İspanya ile ortak olarak E-Twining projesini başarı ile tamamlamıştır ve belgesini almıştır.

Diğer Hususlar

Köyümüzün sürekli göç vermesinden dolayı öğrenci sayımız gün geçtikçe düşmektedir.Sınıf öğretmeni norm sayısı 2, Okul öncesi norm sayısı 1´dir.