TARİHÇEMİZ

Okulumuz ilk olarak 1946 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır. 1989-1990 Eğitim Öğretim yılı sonunda binanın yıpranmış ve yetersiz olması sebebiyle bakanlıkça yıktırılarak 12 Derslik, 1Müdür Odası,1 Memur odası,1 Öğretmenler Odası,2 Araç Gereç Odası, ve Tuvaletler mevcut olan bugün eğitim öğretim yapılan bina inşa edilmiş ve 1990-1991 yılında ilköğretim olarak açılmıştır.Okulumuzun ilköğretim okuluna dönüştürülmesi ile meydana gelen dershane açığı 1994-1995 yılında yaptırılan ek binadaki 4 derslikle bu açık kapatılmaya çalışılmıştır.Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine ait tuvaletler içeriye alınıp kanalizasyon şebeksine bağlanmıştır.Suyu da kasabanın faydalandığı içme suyu şebekesinden alınmıştır.Binamızın ısınma şekli kaloriferlidir.